Ardanta uitvaartverzekeringen

Ardanta uitvaartverzekeringArdanta is een dochteronderneming van ASR Nederland. ASR Nederland staat bekend als één van de grootste verzekeraars van ons land, en die expertise vind je ook terug bij Ardanta. Ardanta is een erg transparante organisatie die je bijzonder goed kan bijstaan in het uitzoeken van een uitvaartverzekering. Ze zijn zo eerlijk, dat op hun homepage staat dat wanneer je genoeg spaargeld hebt, je niet eens een uitvaartverzekering nodig hebt. Dit is handig om te weten, maar wat als je wel een uitvaartverzekering wilt afsluiten?

Soorten uitvaartverzekeringen

Er zijn bij Ardanta verschillende manieren om een uitvaartverzekering af te sluiten. Beter gezegd, er zijn drie soorten polissen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er het Geld Garant plan, het Geld Geregeld plan, en het Zorg Garant plan. De eerste twee versies kun je eigenlijk vergelijken met de kapitaal verzekering waar je elders op deze site over kunt lezen. Bij het Geld Garant plan ontvangen nabestaanden een bepaald geldbedrag waardoor ze de uitvaart goed kunnen regelen.

Bij het Geld Geregeld plan komt dit geld ter beschikking van de uitvaartverzorger. Deze persoon of organisatie zal dan zo goed mogelijk dit geld gebruiken om de uitvaart in te vullen. Als laatste is er het Zorg Garant plan. Hierbij heb je de zekerheid dat je uitvaart een pakket met standaard diensten krijgt. Een dergelijke verzekering wordt ook wel een natura verzekering genoemd. Wat voor jou de beste keuze is hangt vooral af van wat je wensen zijn en of je die al kenbaar hebt gemaakt.

Waarom Ardanta?

Naast de keuze die je hebt bij Ardanta, zijn er diverse voordelen te noemen bij een keuze voor deze uitvaartverzekeraar. Zo zijn kinderen tot hun 18e levensjaar gratis meeverzekerd. Daarnaast kun je er op rekenen dat nabestaanden voldoende emotionele nazorg krijgen. Doordat Ardanta ook een ruime leeftijdsgrens hanteert, kun je er bovendien altijd terecht. Voor meer voordelen kun je de site van Ardanta raadplegen. Als je gaat vergelijken tussen de verschillende verzekeraars, dan is de kans groot dat je uitkomt bij een verzekering van Ardanta. Wil je hier een verzekering afsluiten, kijk dan ook eens rond op de site voor meer informatie.